El musical ‘Gerónimo Stilton’ i el Mago Pop, al 2017 al Teatre Tarragona

Tarragona acollirà les úniques funcions a la demarcació de dos dels grans espectacles per a tots els públics de més èxit

Per . Actualitzat el

El nou musical de Gerónimo Stilton i La gran ilusión, del Mago Pop seran dos dels plats forts de la programació del 2017 dels Teatres de Tarragona. Les entrades per a ambdós espectacles es posaran a la venda aquest divendres.

Gerónimo Stilton, el ratolí més famós de la literatura i el teatre els darrers anys, aterrarà al Teatre Tarragona, on l’espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes. El musical Geronimo Stilton: Gran Retorn a Fantasia es veurà al Teatre Tarragona el diumenge 26 de març, on farà tres funcions: a les 12 h, a les 16 h i a les 19 h. Les representacions s’emmarquen en la voluntat dels Teatres de Tarragona per potenciar els musicals familiars de gran format.

En aquesta nova aquesta aventura Flordiana ordena a Stilton que vagi a buscar tots els tresors màgics que hi ha escampats per tot el Regne de Fantasia. Tot plegat és estrany i molt misteriós. Una aventura de bigotis en què el públic es retrobarà amb personatges tan coneguts com el gripau Scribacchinus, l’encantador Boletus, la valenta Alys i molts d’altres! Geronimo Stilton. Gran retorn a Fantasia està basat en el llibre El gran llibre del Regne de la Fantasia, que ha venut més de 200 mil exemplars, convertint-se així en un dels més llegits de l’any 2015 a l’Estat. L’espectacle està dirigit per Lluís Danés, amb la música de Xavi Lloses i llibret d’Enric Llort. Al repartiment destaquen les veus de Beth Rodergas i Édgar Martínez, entre d’altres.

D’altra banda, el diumenge 21 de maig Antonio Diaz El Mago Pop desembarcarà al Teatre Tarragona amb La gran ilusión, en el marc de la gira de comiat de l’espectacle de màgia més vist de la història del teatre espanyol amb més de 450.000 espectadors.

L’espectacle està inspirat en la pel·lícula El show de Truman, que va protagonitzar Jim Carrey el 1998. En aquest cas una cadena de televisió nacional produeix el segon reality show total de la història: Magic Life. El protagonista és el centre involuntari d’un programa de televisió que retransmet la seva vida 24 hores al dia. Els seus familiars i amics (Josep M. Pou, Emma Vilarasau i Berto Romero), són actors de prestigi que interpreten un paper en la seva vida. Quan Diaz descobreix la veritat sobre la seva vida es marcarà un objectiu: fer un espectacle per demostrar a tothom que és un gran il·lusionista. Així neix El Mago Pop i La gran ilusión.

Les entrades per als dos espectacles es poden comprar a partir d’aquest divendres a les taquilles del Teatre Metropol i al web i al web teatres.tarragona.cat.

Aquests dos espectacles reforcen la campanya «Per Nadal, regala Teatre, regala emocions» juntament a d’altres espectacles de la temporada vigent dels Teatres de Tarragona com ara les diverses funcions dels Pastorets a càrrec de la Companyia la Golfa i l’Associació la Salle, el Gran Concert d’Any Nou a càrrec de la Strauss Festival Orchestra i l’Strauss Festival Ballet Ensemble, l’obra de teatre El bon pare, de David Plana o el famós espectacle de clown Rhum, entre d’altres.