La primera Festa de l’Oli del Morell congrega 400 assistents

L’acte comptarà amb un esmorzar popular i amb la participació del Ball de Cercolets de Reus

Per . Actualitzat el

El Morell va celebrar, ahir diumenge, la seva primera Festa de l’Oli. L’acte, inèdit fins ara al municipi, va comptar amb una excel·lent acollida, ja que fins a 400 persones van apropar-se fins a la plaça de la Vila per degustar l’oli nou a través de l’esmorzar popular organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell.

Tots els assistents van poder gaudir, per només 2 euros, d’un esmorzar a base de pa, oli i llonganissa, en una trobada que va comptar amb la presència dels productors locals d’oli, com són el Molí d’oli Mas Montseny i la Cooperativa Agrícola Sant Isidre.

D’altra banda, la primera Festa de l’Oli del Morell va estar amenitzada pel Ball de Cercolets de Reus, que va oferir el seu ball als assistents.

Aquest acte s’emmarca en les celebracions nadalenques que durant aquests dies està gaudint el municipi, i que aquest matí ha tingut continuïtat amb el ja clàssic “Engreixem el Tió”. Fins al proper divendres, 23 de desembre, els infants del municipi podran alimentar el Tió morellenc fins que, dissabte, el faran cagar en un acte titulat “El Tió s’ha tirat un pet!”, que tindrà lloc al hall de l’Ajuntament, al punt del migdia.

Abans, però, El Morell gaudirà de l’espectacle teatral “Evolució/Involució”, a càrrec de la companyia Al Trot Teatre de l’Escola la Muntanyeta. Aquesta representació tindrà lloc el proper dimecres, a les 19 hores, al Teatre-Auditori.

Finalment, els actes nadalencs d’aquesta setmana es completaran la nit de dissabte amb la Festa del Gall. Aquesta comptarà amb l’actuació d’U*Rock Cover Band i d’un DJ, que faran ballar de valent tots aquells que acudeixin a la sala polivalent del Centre Cultural, a partir de les 00.30 hores.