Carbonell i Bayès publiquen ‘L’aventura de la vida’

El llibre repassa la història universal de forma amena

Per . Actualitzat el

Arriba un llibre per conèixer la història de l’evolució de la mà del conegut arqueòleg Eudald Carbonell i amb il·lustracions de la Pilarín Bayés. Amb el mateix format que ‘L’Univers a la mà’, la Galera presenta una nova obra perquè els joves lectors aprenguin mentre gaudeixen del viatge més emocio­nant: ‘L’aventura de la vida’.

L’Eudald Carbonell es desperta enmig d’una xafogosa nit d’agost i descobreix un mico, que no només va molt ben vestit, sinó que és capaç de parlar i que ve a buscar-lo en nom del seu mestre, un científic brillant. Encuriosit, l’Eudald accepta l’oferta i queda encara més captivat en descobrir que el mestre no és altre que el mateix Charles Darwin! Segueix aquest peculiar equip en un viatge fantàstic a través del temps, a bord del HMS Beagle, la nau en què el naturalista va fer el seu viatge pel món.

Aquest cop, però, la nau els farà viatjar en el temps per contemplar els nostres avantpassats i observar com la humanitat va anar can­viant la seva manera de viure i de conviure: dels caçadors-recol·lectors a la revolució industrial, passant per l’ús del foc o el metall.

Amb informacions molt interessants, aquest llibre està pensat per­què els menuts comencin a familiaritzar-se amb conceptes clau de la teoria de l’evolució, l’ADN o, fins i tot, amb moments impor­tants de la història d’Occident; tot acompanyat de les meravelloses il·lustracions de Pilarín Bayés.

L’Eudald Carbonell explica els temes més rellevants (tant científics com històrics) amb claredat, de manera senzilla però conservant la rigorositat de la informació, i els dibuixos ajuden els nens i nenes a seguir la narrativa fàcilment, alhora que es diverteixen.

Un llibre de gran format i en color, excel·lent per satisfer la curiositat dels petits, fer-los adonar de com som d’importants i passar una bona estona aprenent en família.