Dol a la Pobla per la mort d’una dona a mans de la seva parella

L’home, de 44 anys, es va presentar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Campclar i va confessar els fets

Per . Actualitzat el

Un home de 44 anys, Francisco Javier M. M., ha estat detingut aquest cap de setmana pels Mosos d’Esquadra després de confessar que havia mort la seva parella, una dona de la mateixa edat  –Carmen Ginés Abelló–, ambdós residents al carrer Reus número 15 de la Pobla de Mafumet.

L’home es va presentar personalment a la comissaria de Campclar per explicar els fets i, quan els agents de la policia autonòmica es va desplaçar al domicili, van localitzar el cos sense vida de Carmen, amb evidents símptomes de mort violenta, segons van assenyalar els Mossos en un comunicat de premsa. Davant d’aquestes evidències, l’home va ser detingut i posat a disposició judicial.

Davant d’aquest fet luctuós, l’Ajuntament de la Pobla va convocar ahir diumenge un ple extraordinari per condemnar aquesta mort per violència masclista i ha decretat dos dies de dol oficial a tot el municipi, suspenent tots els actes festius, lúdics i culturals.

Un cop finalitzada la sessió plenària, els membres del ple municipal es van reunir a la plaça de la Vila amb els més de 250 veïns i veïnes que van voler acompanyar la família de la víctima. Davant de tots els assistents, l’alcalde Joan Maria Sardà va llegir els acords adoptats per unanimitat en el Ple extraordinari. Tot seguit, la concentració va finalitzar amb un minut de silenci.