Un matrimoni salva la vida després d’un incendi a casa seva

La parella, que estava dormint i no s’havia adonat del perill, va ser rescatada per la policia local

Per . Actualitzat el

Un matrimoni ha salvat la vida la nit passada, en ser rescatats per la Policia Local durant un incendi a casa seva, a l’avinguda d’Espanya de Segur de Calafell. La parella, de 56 i 52 anys, estava dormint i no s’haviA adonat del foc, que hauria estat produit per un curtcuit.
Una patrulla de la Policia que passava per allí va veure el fum. Els agents van sospitar que a la casa hi havia algú i, amb l’ajut dels reforços que van arribar al lloc dels fets, van saltar la tanca de la finca, van accedir a l’habitatge i van localitzar la parella, que dormia sense ser conscient del greu perill que corria. En el salvament van intervenir fins a sis agents.

Un cop a l’exterior, van ser atesos pels serveis sanitaris, però no presentaven danys personals. Tanmateix, des de la Policia local s’ha informat que, de no haver-se detectat la situació i de no haver intervingut, molt probablement les dues persones haurien mort per inhalació de fum. Els sis policies tampoc van patir danys personals.

El comandament del cos, així com l’Ajuntament, volen fer pública la seva felicitació als agents que van actuar en aquesta situació d’emergència.