El PDECat Tarragona lliura més de 1.300 quilos d’aliments al menjador social de Bonavista

Aquesta serà la primera de diverses actuacions solidaries previstes per l’agrupació tarragonina

Per . Actualitzat el

Aquest matí, diversos membres de l’executiva local del PDECAT a Tarragona, han lliurat al menjador social de Torreforta, més de 1300 k. d’ aliments recaptats al sopar solidari que va tenir lloc el passat dimecres a Tarragona.

Aquesta iniciativa del Partit Demòcrata, arrenca de la intenció d’establir mecanismes de solidaritat que puguin fer arribar suport i ajuda a determinats sectors de la societat tarragonina que ho necessitin. Albert Puñet, president local del PDECAT afirma que “ volem que aquesta acció tingui continuïtat perquè volem estar al costat de les persones que necessiten una atenció especial”.

Cal recordar que dimecres es va dur a terme el tradicional sopar de Nadal que en aquesta ocasió va comptar amb la presència del President de la Generalitat Carles Puigdemont, i amb la nova executiva local del Partit Demòcrata, i on es va aprofitar per fer un gran recapte d’aliments entre els assistents. Fruit de la convocatòria han estat aquests més de 1300 kilos d’ aliments que aquest matí s’han lliurat. Albert Puñet ha destacat “el suport dels assistents ens anima a seguir treballant per fer més recaptes solidaris per ajudar altres col·lectius de Tarragona, sense ànim de lucre, com el menjador social de Bonavista, que fan una labor tant i tant important de forma desinteressada.”