Restaurants de Tarragona recomanats per als àpats de Nadal

Per . Actualitzat el

Des de fa anys, quan arriba el mes de desembre hi ha la tradició dels dinars o sopars de Nadal. Les empreses, els col·lectius, entitats de tota mena i amics celebren l’arribada de les festes nadalenques en un àpat al voltant de la taula d’un establiment públic. Pràcticament tots els restaurants preparen per aquests dies la seva oferta culinària especial per a aquestes celebracions festives i certament es pot triar entre moltíssimes opcions, segons gustos i preus, extensives també als dies de Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any.

Notícies Tgn vol recomanar tres restaurants del centre, el Serrallo i el Nucli Antic de Tarragona per aquestes celebracions.

Al centre de Tarragona:
De VIns
Situat al centre de la ciutat, a dos passos de la Rambla Nova, des del 2008 i de la mà de Francisco Requena, amb el suport de la seva filla Isabel, aquest restaurant ofereix cuina de producte, mediterrània i de mercat, que elabora el xef Carlos Trillo. L’establiment té una agradable decoració i consta de tres petits menjadors, amb una capacitat total de fins a 70 comensals. La carta de vins presenta unes 60 referències a cura del sommelier Xavi Vendrell. El vi de la casa és el Joan d’Anguera (DO Montsant). L’oferta d’aquests dies per a grups és de quatre menús als preus de 30, 35; 38 i 45 euros. El de 35 és un menú degustació de cuina italiana de 6 plats, 3 per a compartir i un segon a escollir. Pels dies de Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any el menú és de 45 euros.

C/ Méndez Núñez, 10
Tel.: 977 23 00 20.
Horari: de 13 a 16 i de 20 a 23 h.
info@devins.es
www.devins.es

Al Serrallo:
Gli Angeli
El restaurant Gli Angeli és una celestial proposta de cuina marinera i italiana que es descobreix al centre del Port de Tarragona, en ple barri marítim del Serrallo. Es tracta d’una oportunitat per degustar autèntica cuina italiana, basada en productes frescos del Mediterrani. Ara el Serrallo s’obre a noves competències i idees més actuals i joves, sempre basant-se en les arrels d’aquest barri mariner, l’essència de les seves barques i el peix. Obert aquest mateix any 2016, el restaurant és propietat de l’italià Nicola, que exerceix de xef i de cap de sala amb l’ajuda de Leo. El menjador, amb una decoració marinera, té una capacitat per a uns 40 comensals. És un petit local lluminós i agradable, en tons blaus i blancs. Destaca la terrassa situada davant de l’establiment, per a uns 50 comensals. La carta de vins inclou unes 15 referències italianes i espanyoles. L’oferta d’aquests dies per a grups és de 3 menús als preus de 13,50, 15 i 18 euros. El de 13,40 és un menú de degustació de cuina italiana de 6 plats. Pels dies de Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any, el menú és de 20 euros. I per la darrera nit de l’any, de 70 euros per a un grup en exclusiva.

C/ Trafalgar 19, Port Serrallo
Tel.: 640 344 307
Horari: de 12 a 16 i 19 a 24 h.
gliangeliristorante@gmail.com
gliangeli.eltenedor.rest

Al nucli antic:
Palau del Baró
El nom del restaurant respon al fet d’haver servit aquest palau de residència del Baró de les Quatre Torres durant el segle XVII, i més tard de la rica família Vives, procedent de Vila-rodona. Ho demostra la sumptuositat de les estances i el jardí romàntic. La idea impulsora era oferir a Tarragona un espai de restauració que ajuntés la qualitat del servei amb l’ambient noble de l’espai. L’acollida de la selecta clientela ha estat la millor resposta a la intenció dels impulsors. El xef Marco Antonio Borromeo, que ha treballat en diversos restaurants abans, ha fet estades amb Martín Berasategui i ha estudiat a l’escola Hoffman, ofereix una cuina mediterrània amb productes frescos i tocs d’autor.  El menjador de decoració clàssica està situat al primer pis, al costat d’una bonica terrassa interior enjardinada. El celler inclou unes 80 referències de vins. L’oferta d’aquests dies per a grups és de 2 menús als preus de 25 i 30 euros. Pel dia de Nadal i Sant Esteve el preu del menú és de 35 euros i per a la nit de Cap d’Any, de 65 euros.

Santa Anna, 3
Tel.: 977 24 14 64
Horari de 13,15 a 16 i de 20,30 a 23 h.
restaurante@palaudelbaro.com
www.palaudelbaro.com