Espectacular incendi a les obres de Ferrari Land

El foc en un edifici temàtic en construcció no ha causat danys personals i, segons PortAventura, no modificarà el calendari previst d’obertura del nou parc temàtic

Per . Actualitzat el

Un total de 15 dotacions de bombers han treballat des de les vuit del vespre en l’extinció de les flames d’un espectacular incendi que s’ha declarat a un dels edificis en construcció del nou parc temàtic de Ferrari Land, al resort Portventura World. Des del parc han confirmat que l’incendi s’ha produit a la façana d’un edifici temàtic del nou parc temàtic que està en construcció. Les espectaculars flames han estat sufocades en menys d’una hora, si bé en els primers minuts de l’incident eren clarament visibles des de l’exterior del recinte, tal com mostra aquest vídeo d’un testimoni presencial. Des de PortAventura World s’han informat que no s’han registrat danys personals (si bé altres fonts diuen que un operari ha hagut de ser atès al CAP de Salou amb una cremada lleu a una de les cames). Fonts del parc han informat que s’ha obert una investigació per aclari les causes de l’incident, que no modificarà el calendari previst d’obertura de Ferrari Land per a la primavera de 2017.