Progressius, bona visió sense canviar d’ulleres

Botiga de Salut ofereix 2 mesos de garantia d’adaptació als progressius

Per . Actualitzat el

Parlem amb José Duran, òptic i optometrista de Botiga de Salut, sobre els vidres progressius, què són i qui els pot utilitzar, entre altres dubtes que potser us sorgeixen si heu d’adquirir unes ulleres. «Els vidres progressius són un tipus de vidre adequat per a persones que necessiten graduació de prop i de lluny, amb els quals s’aconsegueix tenir una bona visió a totes les distàncies. Podem dir, doncs, que permeten amb unes soles ulleres podem veure de prop, de mitja distància i lluny».

Els vidres progressius proporcionen visió per la zona central, mentre que els laterals són zones amb més aberracions –distorsions– a causa de la fabricació del vidre. Això fa que l’usuari s’hagi d’acostumar a mirar movent el cap i no els ulls com fem normalment. Segons Duran, existeixen diferents categories de vidres progressius, depenent del camp visual que ofereixen: un progressiu molt econòmic dóna un camp de visió molt limitat, de manera que la comoditat que ofereix és molt baixa. Aquí és on es veu la categoria dels progressius, que es defineix segons el camp visual que ofereix a l’usuari i el confort en el pas de visió de lluny a prop.

En aquest sentit, assegura Duran, «a Botiga de Salut volem oferir el màxim confort i qualitat als nostres clients, per la qual cosa el nostre progressiu estàndard és ja de categoria mitjana-alta, principalment perquè els casos d’inadaptació són molt pocs, però, de tota manera oferim 2 mesos de garantia d’adaptació als progressius perquè, si no s’adapta, puguem buscar la solució que millor respongui a les seves necessitats».

La categoria alta de progressiu també permet dissenyar i elaborar el vidre de manera personalitzada mitjançant un procés de tallat del vidre que es fa amb  punta de diamant. Aquest sistema permet fins i tot gravar el nom de la persona al vidre amb la qual cosa es garanteix la màxima eficàcia i adaptació.

La consulta d’òptica de Botiga de Salut ofereix diferents serveis, entre els quals un examen visual i una atenció personalitzada. Per concertar cita es pot trucar al 977 24 98 98.