La Cuineta també aposta pel càtering

Per . Actualitzat el

Què hi ha avui per dinar? Segur que aquesta frase l’hem dit tots alguna vegada en arribar a casa si tenim la sort que la mare, l’àvia o algú de la nostra família cuina habitualment. Doncs aquesta és la pregunta que li fan cada dia a l’hora de dinar a la Celia Garcia, del restaurant La Cuineta, els seus clients. I és que aquest petit establiment situat a la Part Alta de Tarragona ofereix un menú diari (de dimarts a dissabte) que inclou entrants de la casa, deu primers plats i deu segons, elaborats segons els productes que es troben aquell dia en el mercat. El millor és deixar-se aconsellar i gaudir d’aquesta cuina casolana, natural i sofisticada alhora.

captura-de-pantalla-2016-12-07-a-las-14-49-09

A banda dels dinars, l’especialitat de la casa són els esmorzars de forquilla, que inclouen plats combinats, catorze classes diferents d’entrepans i altres suggeriments per agafar forces a mig matí. Les postres també són un dels trets d’identitat de la casa, elaborats al 100% de manera artesanal per la mateixa Celia.

Des de fa uns mesos, l’èxit de la Cuineta traspassa les parets del seu petit i acollidor local per servir-se també en forma de càtering. «Molts dels nostres clients ens demanen que els elaborem alguns dels plats i propostes que fem al restaurant per celebrar alguna festa d’aniversari o bé una reunió d’empresa o qualsevol altra celebració. Així que el càtering ja és una activitat habitual per a nosaltres i estem molt satisfets del resultat».

L’establiment, situat al carrer Nou del Patriarca, obre matí i migdia, de dilluns a dissabte, i també els vespres per a grups amb reserva prèvia. Té una capacitat per a 50 persones i disposa d’un reservat per a 12.

C/ Nou del Patriarca, 2 bis · Tarragona
Tel.: 977 22 61 01