Es redueixen un 8% els fets delictius i se situen per sota del sostre dels 3.000 casos

Es convoca la Junta Local de Seguretat del Vendrell amb els cossos de seguretat i les autoritats

Per . Actualitzat el

La Junta Local de Seguretat del Vendrell va posar sobre la taula una reducció dels fets coneguts del -7,9% (de 3.120 del període anterior a 2.873 de l’actual). En especial, s’ha destacat la reducció dels delictes amb força en el període analitzat (de novembre 2015 a octubre de 2016).

També s’ha destacat la reducció de robatoris amb violència o intimidació. En general, les xifres es mantenen estables o amb tendència a la disminució.

Per tant, des dels cossos policials s’observa una estabilitat en la taxa de delictes al municipi (fets il·lícits, furts, robatoris, etc.), fruit del bon treball, tant en termes de col·laboració com de coordinació, entre la Policia Municipal i el Cos de Mossos d’Esquadra en la seguretat en general, així com amb el Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Civil en temes d’estrangeria o d’assumptes fiscals, i en diferents operatius duts a terme entre tots els cossos, quan ha estat necessari.

Respecte a la seguretat viària, s’observa una millora general. S’ha  destacat la reducció de l’accidentalitat, que s’ha reduït en un 15,1% en aquest mateix període, fruit del treball en aplicació del Pla Local de Seguretat Viària del Vendrell, que segueix una tendència, des de fa temps, sostinguda a la baixa, destacant que no s’ha de lamentar cap víctima mortal. Aquest resultat també és fruit del treball preventiu i l’increment de dispositius de prevenció (amb un augment significatiu de controls), que són una eina cabdal per assolir aquests resultats.També s’ha incrementat i s’ha fomentat la tasca preventiva i proactiva.