El Patronat Municipal de Turisme readmet dos treballadors per acomiadament improcedent

Per . Actualitzat el

El Patronat Municipal de Turisme ha readmès els dos dos treballadors que el passat 11 de maig van interposar denúncia per acomiadament improcedent.

En aquest sentit, el Jutjat social número 1 de Tarragona va dictar el dia 4 de novembre una sentència en la qual es declara improcedent l’acomiadament d’aquests dos treballadors per part de l’empresa adjudicatària del servei d’atenció al públic de les oficines de turisme i dels punts d’informació –Atlas Servicios Empresariales– i condemnava el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona a indemnitzar-los o a readmetre’ls al seu lloc de treball amb l’abonament dels salaris des de la data d’acomiadament fins la seva readmissió.

Els dos treballadors van ser acomiadats el 31 de març del 2016.