El Museu Pau Casals programa una visita teatralitzada

L’activitat tindrà lloc diumenge 11, a les 12 del migdia, i pretén apropar la figura del violoncel·lista als més petits

Per . Actualitzat el

El diumenge 11 de desembre, a les 12 del matí, el Museu Pau Casals organitza una visita teatralitzada. Els encarregats de fer aquesta curiosa visita seran en Ramon, un pescador, i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals, que ens aproparan a la vida més quotidiana de Pau Casals, amb anècdotes que ens faran conèixer la part més humana del músic. L’activitat té una durada aproximada d’una hora i 30 minuts. La visita tindrà un cost de 8 euros per adults i 5 euros pels menors a partir de 8 anys, i cal fer reserva prèvia trucant al Museu (977684276) o bé enviant-hi un correu electrònic (museu@paucasals.org).

Després d’exhaurir places a la visita teatralitzada del passat mes de novembre, el Museu en torna a organitzar una altra, amb la voluntat de descobrir la casa de Pau Casals d’una manera diferent. La visita s’inclou dins les activitats que el Museu ha organitzat durant aquests dies del pont de desembre, i té la voluntat d’apropar la música i la figura de Pau Casals als més petits de la casa.