Comencen les obres de reforma del Nou Estadi

Té com a objectiu millorar els accessos, seguretat, imatge interior i exterior i confort de l’estadi de cara als Jocs

Per . Actualitzat el

Aquest matí ha començat la segona fase de les obres de reforma del Nou Estadi en motiu de la celebració dels XVIII Jocs Mediterranis. Després d’una primera fase en que es va dur a terme el sanejament, reparació i millora de la tanca perimetral del terreny de joc. La segona fase iniciada avui té com a objectiu millorar els accessos, seguretat, imatge interior i exterior i confort de l’estadi per oferir un millor servei a equips i aficionats.

Totes les actuacions estan degudament planificades per tal de minimitzar les afectacions al dia a dia dels aficionats i l’equip. Amb tot, i com és normal en unes obres d’aquest calibre, les actuacions a l’estadi alteraran el normal funcionament en dia de partit. De cara a aquest proper partit de Copa contra l’Alavés els accessos 7 (Tribuna) i 8 (Gol Nord) no estaran operatius. Els abonats de Tribuna podran accedir per qualsevol de les altres dues portes d’entrada a Tribuna (portes 5 i 6); mentre que els abonats de Gol Nord ho hauran de fer per la porta 0, ubicada rere Preferent. Està previst que aquestes alteracions es mantinguin, almenys, fins després de les festes de Nadal.

La fase que avui s’ha iniciat contempla les següents actuacions a l’estadi:

– Nous accessos de Gol Nord

– Remodelació i eliminació de barreres arquitectòniques al recorregut d’accessos al Gol Nord i Preferent

– Nou accés adaptat a la zona de Tribuna

– Adaptació de la zona de la Llotja

– Ampliació dels lavabos i zones de bar a la zona de Tribuna

– Millora i modificació dels accessos de Preferent i Gol Nord

– Nous lavabos i zones de bar a Preferent i Gol Sud

– Ampliació de les boques d’accés a Preferent Superior.

– Pavimentació dels espais exteriors

– Ampliació de la porta de sortida principal del recinte exterior (zona pàrquing)

– Reforma i millora de la rampa d’accés al camp de gespa artificial.

– Remodelació i millora integral de les façanes de Tribuna i Gol Sud

– Construcció de la grada d’animació (accessos, lavabos, bar, etc.)

– Nou espai d’infermeria i anti-doping

– Sanejament, reparació i millora de la zona de vestidors.

– Tractament integral de reparació i millora de les cadires.

Així doncs, l’estadi lluirà una nova i renovada imatge, on també destacarà el color grana en totes les seves cadires, substituint així els blocs de seients de franges blanques i vermelles actuals. Les obres de reforma de l’estadi del Gimnàstic estan finançades pel Consejo Superior de Deportes, arrel del conveni signat per aquest organisme amb l’Ajuntament de Tarragona l’octubre de 2015.