Primera pedra del futur centre La Muntanyeta Bonavista

L’equipament disposarà d’un servei residencial i d’un centre ocupacional d’atenció diürna

Per . Actualitzat el

Aquesta setmana ha tingut lloc l’acte oficial de col·locació de la primera pedra del nou Edifici Blanc La Muntanyeta, espai que comportarà la rehabilitació de l’antic institut de Bonavista i que compta amb diverses subvencions d’institucions i entitats. El terreny és un solar cedit per l’Ajuntament de Tarragona.

L’equipament, projectat per l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona, disposarà d’un servei residencial i d’un centre ocupacional d’atenció diürna. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies concertarà les 12 places residencials del futur centre. L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La seva finalitat és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i etiologies similars.