El Ministeri de Foment licita les obres de la plaça Corsini

Els treballs d’urbanització de l’espai tindran un valor de mig milió d’euros

Per . Actualitzat el

El Ministeri de Foment ha anunciat  la licitació de les obres de la palça Corsini per valor de 512.487,45 euros. Gràcies a la inversió es durà a terme la substitució de l’enrajolat i del mobiliari urbà.

L’Ajuntament de Tarragona s’ha mostrat satisfet per la licitació, per part del Ministeri de Foment, de les obres d’urbanització de plaça Corsini de la ciutat. La presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, ha declarat: “És una bona notícia que l’Estat col·labori econòmicament en la urbanització de l’entorn del Mercat Central gràcies a les aportacions del 1,5% Cultural”.

Ferrando ha afegit: “El Ministeri desenvoluparà el projecte original de la plaça, però paral·lelament l’Ajuntament s’encarregarà d’aquelles novetats amb les quals es va comprometre amb els veïns de la zona, com són la incorporació d’una pèrgola i diferents bancs a la plaça remodelada”.