60 minuts per salvar el món

La redacció de Noticiestgn hem experimentat en primera persona què passa en aquestes habitacions a l’Escape Room Habitakulum de Tarragona

Per . Actualitzat el

 

Un grup reduït de persones tancades en un habitacle. Un repte i 60 minuts per dur-lo a terme. Aquest és el punt de partida de les escape rooms, una de les activitats que causen furor i potser l’única que es pot fer sense mirar cap pantalla.

A les escape rooms, la història l’escriuen els seus participants i els enigmes requereixen molta atenció, comunicació amb els companys i esforç mental. En una societat empesa al sedentarisme i a l’atròfia de certes parts del cervell a causa de la tecnologia, l’arribada de les escape rooms és una gran notícia que, per acabar-ho d’adobar, esdevé una experiència divertidíssima.

I ho diem perquè ho hem pogut comprovar en persona en una de les que han obert recentment a la ciutat de Tarragona, l’Escape Room Habitakulum, on els membres de la redacció de Noticiestgn hem intentat –i hem aconseguit!– superar els reptes que se’ns plantejaven gairebé sobre la diana. Una experiència que també demostra que aquesta és una fantàstica activitat per consolidar el treball en equip, una alternativa a allò que moltes empreses busquen dins l’anomenat team building i que ara ja tenen a l’abast ben a prop de casa.

Tots aquells que vulgueu viure una experiència única, podeu visitar l’Escape Room Habitakulum al Carrer d’Alfred Opisso, 16 de Tarragona. Trobareu més informació a la web www.habitakulum.com

Els membres de la redacció de Noticiestgn hem experimentat en primera persona què passa en aquestes habitacions a l’Escape Room Habitakulum, una de les quatre que hi ha a Tarragona i de les moltes que han obert al territori en els darrers mesos / Foto: Tomàs Varga.

Els membres de la redacció de Noticiestgn hem experimentat en primera persona què passa en aquestes habitacions a l’Escape Room Habitakulum, una de les quatre que hi ha a Tarragona i de les moltes que han obert al territori en els darrers mesos / Foto: Tomàs Varga.

  • Katia PK

    Hola! Aquí podeu trobar el llistat dels escape rooms que hi ha a la província de Tarragona: http://www.escaperoomlover.com/2016/10/escape-room-tarragona.html

    Si encara no n’heu fet cap, és hora de provar-ho! És MOLT divertit i és una activitat perfecta per fer en familia o amics. I si ja us heu iniciat en aquests jocs, mireu les recomanacions dels jugadors sobre altres escape rooms per escollir el vostre pròxim repte!