Èxit de la Gala Benèfica Dr. Amadeu Pelegrí

GALERIA DE FOTOS | De l’espectacle que va convertir el TAS en un Saloon de l’Oest

Per . Actualitzat el

El Teatre Auditori Salou es va convertir per una nit en un Saloon del Oest per acollir la VI Gala Benèfica organitzada per a l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí.

La nit de dissabte, actors, cantants, ballarins, mag, acròbates i altres professionals del món de l’espectacle, varen ser els protagonistes de la gala solidària anual a benefici de la investigació del càncer.

Sota la direcció artística de Paqui Ubeda de la empresa Daneart Espectáculos i presentada pel conegut i reconegut periodista Ricard Checa, la gala comptava amb la participació de més de 30 persones que ho varen donar-ho tot, amb l’únic objectiu de donar suport a la investigació del càncer, ja que tots hi participaven de forma altruista.

No hi va falta el punt emotiu quan en Ricard Checa va pronunciar unes paraules que tancaven l’acte en les que destacava que aquesta gala és un acte feta amb el cor per arribar al cor i va llençar al públic un coixí en forma de cor.
L’alcalde de Salou, Pere Granados, també va pronunciar unes paraules d’agraïment a tots els participants , va reconèixer la tasca que dur a terme l’associació i va encoratjar a tots a continuar ajudant a les persones afectades per aquesta malaltia.

Els diners recaptats aniran a un projecte d’investigació del càncer de mama.

actoresbis cancanbis carlescarrascobis cavallbis chicasbis jaumeciuranabis duoacrobaticpackbis santosyunielbisrafaarseniobis morrisonelmagnificobis