Nova executiva local del Partit Demòcrata Català a Tarragona

Albert Puñet succeeix Jordi Sendra com a president del partit a la capital tarragonina

Per . Actualitzat el

Amb el 91% de vots afirmatius,  s’ha erigit Albert Puñet i la candidatura que l’acompanyava, en el nou equip local del Partit Demòcrata a la ciutat de Tarragona. Els tretze membres de la nova executiva local han pres el relleu al comitè anterior, encapçalat per Jordi Sendra. Puñet de 32 anys, empleat de banca i associat des del 2007, serà ara el nou president local a Tarragona.

En la seva intervenció, Puñet ha destacat que no només s’ha escollit una nova executiva sinó que avui “s’ha dit sí al partit que volem, sí a un nou futur per a la nostra ciutat i sí a la il·lusió”. El nou president ha encoratjat els presents a“fer-nos més grans i més forts”. Puñet ha tingut paraules d’agraïment per al president sortint, Jordi Sendra, de qui ha destacat la seva voluntat i determinació durant aquests anys de conteses electorals contínues, i ha remarcat que ara “estem en un punt molt encoratjador en què és importantíssima la suma d’esforços i voluntats per tornar a Tarragona l’espai perdut.

El nou president ha destacat que l’acció que ara es farà des del nou equip local estarà també centrada en  “recuperar la presència als barris i col·laborar amb les entitats socials de la ciutat”, així com en la creació d’un reglament intern de funcionament, en el qual destacarà “cap membre d’aquesta nova executiva optarà a cap de llista a les properes municipals”, i que “seran els associats a través d’eleccions primàries, els qui decidiran el futur representant del partit a les eleccions municipals a Tarragona”.

Per la seva part, el president de la Vegueria de Tarragona, Josep Ma. Cruset, ha destacat la força cohesionadora del nou equip, imprescindible per a ” desenvolupar musculatura,  per encoratjar als que ja hi som ara i acollir als que vindran”així com per defensar “aquest gran repte de tornar a la ciutat l’empenta, la solvència i el lideratge que ha perdut en els darrers nou anys de governs socialistes”.

En la mateixa línia, David Bonvehí ha destacat que a dia d’ avui els associats del Partit Demòcrata ja eren 12.001, el que demostra la feina feta i la il·lusió de continuar creixent. “Tarragona té un pes molt important al territori i tenim un objectiu que s’ha de plasmar en aquest desenvolupament territorial”, ha afegit Bonvehí qui ha destacat que “hem de construir entre tots un país que s’emmiralli en els millors països europeus”.

La llista de la nova executiva:

President Albert Puñet Blanco

Membres de la Direcció Executiva:

  •           Quim Amorós Le-Roux
  •           Maria Teresa Duch Pijuan
  •           Eva Feijóo Rodríguez
  •           Joan Jesús González Marcos
  •           Cristina Guzmán Roset
  •           Maria Rosa Llurba Caparó
  •           Irene Mallol Bosch
  •           Didac Nadal Abad
  •           Eulali Jordi Pelàez Liria
  •           Josep Ramon Tules Armela
  •           Oriol Vázquez Tarrida
  •           Ramon Vilaltella Bosch