Deslleialtat institucional

Per . Actualitzat el

Si hagués d’emprar el llenguatge d’un teenager diria que estic flipant, però intentaré ser correcte i em limitaré a dir que estic desconcertat. L’ajornament dels Jocs Mediterranis no és una bona notícia encara que l’Ajuntament insisteixi a fer creure tot el contrari. Es posi com es posi l’alcalde, Tarragona 2017 s’ha convertit en un maldecap per a tothom. Ballesteros no vol sentir la paraula fracàs. Però la veritat és que tot plegat ha resultat un desastre que ara haurà de ser corregit amb pedaços sense garantia d’èxit. Però lluitarem per poder celebrar uns jocs dignes. O sigui, hem passat de voler els millors de la història al passable amb dignitat. Tot plegat em provoca tristor. I vull deixar clar que no ataco el Ballesteros persona ni estic en contra dels Jocs. Només censuro la manca de previsió, d’estratègia i de comunicació. Tots intuíem que alguna cosa anava malament en el tema dels jocs. Tots!!! I qui es creurà a partir d’ara Ballesteros i Villamayor? Qui voldrà negociar amb algú que fa cinc mesos va jurar i perjurar que tindríem Jocs sí o sí i després són els mateixos que acaben demanant l’ajornament? Es posi com es posi l’alcalde, tot plegat ha estat censurable. Es podria haver fet d’una altra manera. Només calia parlar clar i dir la veritat. No reconec l’alcalde Ballesteros i no sé per què insisteix a protegir un equip que potser és bo en altres coses, però negat per organitzar uns jocs olímpics. Ara la guerra dialèctica entre Ballesteros i el dimissionari president de Consejo Superior de Deportes podria aportar llum a tot aquest desgavell. Però em grinyola el fet que Miguel Cardenal només hagi decidit parlat sobre els Jocs i l’alcalde de Tarragona després de l’ajornament. Per què no ho va fer abans? Per què Alejandro Blanco i Amar Addaddi no diuen tota la veritat? Per què no parlen dels seus cabrejos i amenaces? Massa enrenou mediàtic i massa deslleialtat institucional que l’únic que fa és embrutar el nom de Tarragona. I mentrestant, Ballesteros planteja presentar-se a les pròximes eleccions, almenys així ho va deixar entreveure mentre explicava en roda de premsa que els Jocs s’havien d’ajornar.