Festa de l’oli amb un rerefons solidari

La Cooperativa Olivarera del municipi, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitzarà un any més l’esmorzar popular per presentar l’oli nou

Per . Actualitzat el

Aquest proper diumenge, a partir de les 10 hores, La Pobla celebrarà la seva particular Festa de l’oli nou, una cita tradicional al municipi que arriba enguany a la seva dissetena edició i que serveix, any rere any, per donar a conèixer la qualitat de l’oli de nova premsada.

Com de costum, l’activitat tindrà lloc a la zona de les moreres, on la Cooperativa Olivarera oferirà, amb la col·laboració de l’Ajuntament, un esmorzar popular on les barbacoes tindran un gran protagonisme. L’altre gran ingredient, com no podia ser d’altra manera, serà l’oli nou, que els assistents a l’acte podran degustar tot adquirint el tiquet al preu simbòlic de 3 euros. A més, també es podrà comprar les primeres ampolles d’aquest preuat i exquisit producte, tan bàsic a la nostra gastronomia.

Com en anteriors edicions de la Festa de l’oli pobletana, la recaptació íntegra d’aquest esdeveniment serà destinada a finalitats solidàries. En aquest sentit, cal recordar que els 699 euros ingressats l’any passat van ser lliurats a les Germanetes dels Pobres de Reus.