Carles Castillo aconsella fer un referèndum per saber si els tarragonins volen els Jocs

L’exregidor del PSC durant les dues primeres legislatures de Ballesteros demana que és reconeixi que l’endarreriment dels Jocs és un «gran inconvenient»

Per . Actualitzat el

Carles Castillo, diptutat del PSC al Parlament de Catalunya, ha publicat un post en el seu bloc personal en el qual demana que el Comitè dels Jocs Mediterranis de Tarragona que reconeixi que «haver d’ajornar els jocs és un entrebanc, o un inconvenient gran. Sense tabús i sense embuts».

L’exregidor de Territori i de Seguretat Ciutadana i home fort de Ballesteros especialment a la segona legislatura, està «convençut» que els Jocs es poden fer però creu que caldria consultar la ciutadania: «hem de reflexionar si amb aquest in pass no valdria la pena la celebració d’un referèndum, per assegurar que anem tots a una, i que a la ciutadania realment l’interessa mantenir la celebració. Penso que val la pena l’esforç i el risc».

Llegiu l’entrada completa aquí.