Gli Angeli, cuina italiana i marinera al Serrallo de Tarragona

Per . Actualitzat el

El restaurant Gli Angeli és una celestial proposta de cuina marinera i italiana que es descobreix al centre del Port de Tarragona, en ple barri marítim del Serrallo. Es tracta d’una oportunitat per gaudir de l’autèntica cuina italiana, basada en productes frescos del mar Mediterrani.
Ara el Serrallo s’obre a noves competències i idees més actuals i joves, sempre basant-se en les arrels d’aquest barri mariner, l’essència de les seves barques i el peix.
Obert aquest mateix any 2016, el restaurant és propietat de l’italià Nicola, que exerceix de xef i de cap de sala amb l’ajuda de Leo. Anteriorment havia estat de cap de cuina de la Taverna del Mar, a Tarragona, i té una llarga experiència en restaurants d’Itàlia i d’altres països.
El menjador, amb una decoració marinera, té una capacitat per a uns 75 comensals. És un petit local lluminós i agradable, en tons blaus i blanc, amb part de la paret en pedra vista. Destaca la terrassa situada davant de l’establiment, ideal pels dies de bon temps. La carta de vins ofereix unes 15 referències de vins italians i espanyols.
Entre les especialitats de la casa podem destacar els calamars fregits, 7.50; carpaccio de polp, 13€; musclos, 6,50€; gnocchi, 12€; pizza 4 estacions, 12€; ravioli negre, 13€; risotto, 12€; gran fritto misto, 22€; i, a l’hora de les postres, el tiramisú, 3,50€; beneïdes postres, 7,50€; i mort per xocolata, 4€.
El preu mitjà d’un menjar surt per uns 17 euros i l’establiment ofereix també un menú diari per 13,50 euros. Com a vi de la casa es serveix Santa Maria Chardonnay i Trebbiano, 12. Un restaurant per assaborir plats mariners i de línia italiana, al popular barri tarragoní.

Carrer Trafalgar, 19,
El Serrallo · Tarragona
Telèfon: 640 344 307
gliangeliristorante@gmail.com
www.gliangeli.eltenedor.rest/