Ikea ja pot demanar llicència d’obres a l’Ajuntament

Divendres s’aprovaran els projectes d’urbanització i reparcel·lació del Pla Parcial 10 on s’implantarà el centre comercial

Per . Actualitzat el

La Junta de Govern Local que se celebrarà el proper divendres tractarà de l’aprovació definitiva dels projectes  d’urbanització i reparcel·lació del Pla Parcial 10 on s’implantarà el centre comercial IKEA i l’accés a l’Anella Olímpica on es desenvoluparan els Jocs Mediterranis. A partir de l’aprovació definitiva ja es podran fer els tràmits per licitar l’adjudicació de les obres d’urbanització en aquesta zona de Campclar, a tocar a la T-11, que tenen un pressupost de 15 milions d’euros més IVA i fer realitat tot el projecte.

Quan les obres d’urbanització estiguin adjudicades i comencin, també s’iniciarà l’edificació del centre comercial d’IKEA, perquè  la construcció de la botiga  de mobles de la multinacional sueca s’ha de fer simultàniament a les obres de la urbanització.

També hi haurà habitatges de protecció social al nord i sud del pla parcial 10 de Campclar quelligarà urbanísticament lazona.

El Pla Parcial  té una superfície de 302.784 m2, dels quals 68.000 es destinaran a usos comercials i 30.829 a residencial. La resta de la superfície de l’àmbit està destinada a equipaments, espais verds i sistema viari.

Recentment, la Generalitat va concedir la llicència comercial a IKEA i ara, aquesta empresa, ja pot demanar la llicència d’obres a l’Ajuntament.