El Festival JaVeus s’estrena oferint quatre concerts gratuïts aquest cap de setmana

La nova proposta musical de tardor inclou les actuacions de Lu Rois, David Philips, Araiana Abecasis i Olga Pes

Per . Actualitzat el

Quatre concerts de qualitat en format acústic són la carta de presentació del nou festival musical que pretén omplir el buit de propostes musicals que pateix la ciutat aquests mesos de tardor. Els organitzadors expliquen que l’objectiu del certamen és «la recerca, promoció i difusió de talents musicals locals i sovint poc coneguts, així com l’apropament al públic de la ciutat de Tarragona i voltants, a partir d’un format de concerts únics per la seva filosofia i ubicació».

La proposta neix amb la intenció de convertir-se en referent de la programació musical estable de tardor a Tarragona. «Un espai en blanc que el Festival Ja Veus vol omplir amb programació de qualitat i veus úniques», anuncien els creadors d’aquesta proposta musical que pren la veu com a protagonista i eix vertebrador, dins d’una línia transversal i eclèctica de gèneres (com el jazz, el folk, la música d’autor, el worldmúsic o el flamenc) i apostarà per una programació musical en les quals la interpretació vocal prendrà un protagonisme rellevant.

El cicle s’inaugura el divendres 11 de novembre a les 20.30h amb el concert de la compositora, pianista i cantant Lu Rois. Dissabte 12 és el torn de David Philips a les 12h i Ariana Abecasis a les 13h, on el públic podrà gaudir d’un vermut patrocinat per Miró entre concerts. El cicle acaba diumenge a les 12.30h amb l’esperat concert d’Olga Pes. Per aquest concert cal retirar les entrades prèviament al Seminari de Tarragona els dies 11 i 13 de novembre.

Concerts i horaris

Divendres 11 de novembre 20.30h Lu Rois
Dissabte 12 de novembre 12h David Philips / 13h Ariana Abecasis
Diumenge 13 de novembre 12.30h Olga Pes

Tots els concerts són gratuïts amb aforament limitat. El concert d’Olga Pes serà amb invitació, es podran retirar prèviament al Seminari de Tarragona els dies 11 i 13 de novembre.

ja-veus-cartell-22