Ruta de tapes a Tarragona i Vilanova i la Geltrú

La cervesa San Miguel organitza una nova proposta gastronòmica

Per . Actualitzat el

Aquesta iniciativa se celebrarà fins el diumenge 13 de novembre i hi participen 26 dels establiments hostalers més destacats de la ciutat. Durant aquests dies es demostrarà la qualitat i varietat de l’oferta gastronòmica de la ciutat, així com el saber fer del sector hoteler de la província.

“Food Explorers” és el nou concepte creatiu sota el qual conflueixen la cuina de fusió, les tendències emergents així com el millor de la gastronomia tradicional.

Per incentivar la participació dels hotelers, s’ha posat a la seva disposició un assessor gastronòmic que els ha ajudat a dissenyar una proposta gastronòmica diferent, adaptada a cada establiment i pensada especialment per als seus clients. Com a novetat, també s’ha introduït la utilització d’utensilis originals per degustar les tapes, com ara escuradents orientals, recipients de bambú o pinces de sushi, entre d’altres.

Truita de moniato amb encenalls de pernil i allioli amb 4 pebres, rodó de patata i cranc, bunyols de bacallà, l’un farcit de gamba i l’altre de pop, injectats amb salses wow i tonyina de la costa amb escalivada, regada amb soja i mel són els noms d’algunes de les suculentes propostes que els tarragonins i turistes podran degustar juntament amb una cervesa San Miguel per 2,50 €.

La millor tapa de Tarragona

Aquesta ruta vol animar als ciutadans a sortir al carrer per gaudir de les millors propostes de la cuina local. Els tarragonins i turistes podran triar la seva proposta favorita, atorgant entre 1 i 5 punts a les tapes que degustin a través de la pàgina web Estem de Tapes (www.estamosdetapas.com), on també podran consultar el llistat complet d’establiments participants.

La creació més votada per un jurat professional serà distingida com “Millor Tapa 2016” i a l’establiment guanyador se li atorgarà una placa commemorativa en reconeixement per la qualitat de la seva cuina.