Altafulla celebra la festa major de Sant Martí

Del 4 al 13 de novembre tindrà lloc el gros dels actes festius

Per . Actualitzat el

Tot i que els actes de la festa major ja comencen dimecres, dia 3, el gros de les activitats tindrà lloc a partir del divendres, dia 4 amb l’esclat de festa major i repic de campanes a les 18,45 hores, seguit del pregó de festa major a càrrec del jove futbolista Alberto Benito. A les 23,30 h, nit jove al Casal la Violeta.

Dissabte 5 de novembre, a les 18 hores tindrà lloc la cercavila pels carrers del municipi.  A les 20,30 h s’iniciarà el cicle Altafujazz, amb Juan de Diego Trio, a la Pallissa de l’Era del Senyor. Ja al vespre, la festa està servida amb la Festa M80, al Casal la Violeta.

Diumenge 6 de novembre serà el torn de la Diada Castellera de Sant Martí a partir de les 12 hores, i a la tarda, correfoc i versots dels diables petits, a la plaça del Pou. A les 21,30 h començarà l’obra teatral 1001 gags, amb Mònica Pérez i Jordi Ríos, al Casal la Violeta.

Dimecres 9 de novembre, a les 20,30 hores la diversió està assegurada per als més joves amb el corretraques i correbars amb la Xaranga Rapitenca i l’Empalmada amb discoteca mòbil i venda de llonganissa, a l’Era de Gatell.

Divendres 11 de novembre, a les 6 hores tothom es llevarà amb el toc de matinades i l’esmorzar de l’arengada a les escoles Teresa Manero. A les 11 h, comencen els actes més tradicionals de la festa amb l’ofici de festa major i la processó, seguida, a les 13 h, de la ballada de bastons i sardanes, a la plaça del Pou. Ja a la tarda, a les 19 hores, rua de Sant Martí. A la nit, a les 23 hores, tindrà lloc el concert Els sirgadors, La terra ensomniada, al Casal la Violeta.

Dissabte 12 de novembre, a les 19,30 hores, concert de gralles, a les escales de la Placeta. A les 22,30 h, concert i ball de festa major amb la Welcome Band, al Casal la Violeta.

Diumenge 13 de novembre, l’acte més destacat serà el correfoc i versots dels diables, a les 20,30 hores des de la plaça del Pou i a les 21 h el castell de focs anunciarà el fi de festa, tot i que en dies posteriors encara tindran lloc actes culturals i festius en diferents indrets del municipi.

Per consultar el programa íntegre podeu consultar la web www.altafulla.cat