Comencen les obres a la zona d’Interblocs de Sant Salvador

L’espai s’adaptarà per garantir l’accés de persones amb mobilitat reduïda

Per . Actualitzat el

La setmana vinent començaran les obres a la zona d’Interblocs de Sant Salvador i significaran la millora dels vials principals i de la mobilitat. Es preveu dotar la zona d’una xarxa  de voreres accessible, tant des del carrer arquitecte Jujol, com el carrer Gaudí, com des de l’avinguda dels Pallaresos.

Aquest espai es va construir fa dècades i havia sofert un important deteriorament amb el pas dels anys. En el moment de la seva construcció no existia una normativa clara pel que a l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda, per la qual cosa -ara que sí existeix- es faran les obres amb la voluntat de resoldre tots els inconvenients que presentaven les voreres i els vials.

En aquest sentit, en alguns trams s’eliminarà la vorada existent, mentre en altres es demolirà part del formigó amb l’objectiu de no incrementar la rasant de la vorera. Les obres de millora d’Interblocs s’han adjudicat per valor de 51.810 euros. La setmana passada ja es van iniciar els treballs previs i està previst que finalitzin en quinze dies.