Comencen les V Jornades de l’Arròs

Deu restaurants i dos locals participen d’aquesta iniciativa d’Art (e)

Per . Actualitzat el

Sota el nom de “tres setmanes, tres arrossos”, les jornades es desenvoluparan del 27 d’octubre al 13 de novembre i cada restaurant oferirà cada setmana un arròs diferent. El plat d’arròs anirà sempre acompanyat per una cervesa inèdit individual amb un cost total de 14 euros per persona.

La idea principal és que aquestes jornades funcionin com a plat suggerit pel propi restaurant, deixant oberta la possibilitat que el client ho complementi amb algun altre plat d entrant o postres o que cada restaurant ho inclogui dins del seu menú diari afegint suplement al seu preu habitual.

Per altra banda, volem donar un impuls al tema de cocteleria , és per aquest motiu que Arrossaires del Delta, amb col.laboració de Totem Cafè i Casino de Tarragona han creat un còctel especial per a aquestes jornades gastronòmiques, donant així continuïtat a l’acte organitzat fa dues edicions, on vam poder tenir la gran sort de poder comptar amb la prestigiosa cocteleria de Barcelona Boca Chica, reconeguts en nombrosos concursos internacionals de cocteleria.

A més, aquesta acció la volem integrar dins del marc d accions anuals de la marca ‘Tarragona Gastronòmica’ on, entre tots els col.lectius gastronòmics de Tarragona, donem presència i qualitat a la marca Tarragona; impulsada des d’El Patronat Municipal de Turisme.

Els restaurants que participen a les jornades són: Hotel Urbis. Restaurant Còcvla; Degvsta; El Terrat; Hotel SB Ciutat de Tarragona. Restaurant Mare Nostrum; Braseria Passadís; Xamfrà del Fòrum; La Mestressa del Tòful; Cinc sentits; Hotel HUSA Imperial Tarraco. Restaurant Ona i Mas Folch. Els dos locals de copes són el Totem Cafè i el Casino Tarragona.