La consellera Meritxell Serret inaugura l’agro-botiga Agro-Tast

El seu objectiu és la promoció i venda directa dels seus productes cooperatius sense intermediari

Per . Actualitzat el

Un espai modern i innovador on poder trobar i també degustar productes cooperatius de màxima qualitat i proximitat. I que vol ser també un lloc de dinamització cultural promovent maridatges, concerts, exposicions, etc. En aquest sentit, la Consellera d’Agricultaura, Ramaderia, Pesca i Alimentació Meritxell Serret i Aleu va destacar que espais com l’Agr-Tast ajuden a donar el valor que es mereix al producte cooperatiu i l’acosten a la població oferint-li productes de molta qualitat i a uns preus molt competitius. També va voler destacar l’esforç realitzat per a poder oferir un espai com aquest a la població.

L’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer va destacar l’importància que la Cooperativa del Vendrell hagi sapigut renovar-se i modernitzar-se per arribar, amb una història centenària a l’esquena fins als nostres dies, i oferir un servei com aquest. Des de l’Ajuntament , va explicar Carnicer, es donarà tot el suport i s’estudiaran totes les possibilitats per actualitzar l’edifici de la Cooperativa i convertir-lo en un espai per a la Vila.

Per la seva banda, Xavier Farré, President executiu de Cevipe va voler destacar totes les persones que han fet possible arribar fins aquí. “Aquesta inauguració vol ser un reconeixement a l’anterior Junta rectora, i també als membres de la Cooperativa del Vendrell”.

Agro-Tast és la marca de les agro-botigues de Cevipe. El seu objectiu és la promoció i venda directa dels seus productes cooperatius sense intermediaris. Amb aquesta filosofía, les agro-botigues Agro-Tast també són un espai de degustació, de trobada, i un lloc per difondre els valors del món cooperatiu.

A l’Agro-Tast del Vendrell oferim servei d’esmorzars calents i freds, i els vespres dels caps de setmana i vigílies oferim una extensa carta de pintxos i “montaditos” ideals per a degustar amb els nostres vins i caves”