La Cooperativa Falset Marçà comercialitzarà un vi amb l’etiqueta dels Jocs

L’empresa i Tarragona 2017 signen un acord de patrocini en la categoria “Amics de Tarragona 2017”

Per . Actualitzat el

La Cooperativa Falset Marçà comercialitzarà el vi “Castell de Falset” amb el logotip dels Jocs Mediterranis en la seva contra-etiqueta. L’empresa i la Fundació Tarragona 2017 han signat un acord de patrocini pel qual la cooperativa es converteix en nova empresa col·laboradora dels Jocs en la categoria “Amics de Tarragona 2017”. A l’acte de signatura hi ha assistit el coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor; i el president de la Cooperativa Falset Marçà, Ricard Rull.

El coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor, ha agraït el recolzament de la Cooperativa Falset i Marçà tot assegurant que “és molt important per nosaltres tenir el suport d’importants empreses de casa nostra. Els Jocs és un projecte de territori i volem sumar amb tothom que vulgui formar-hi part. És un plaer que una empresa referent en el sector vinícola com Falset Marçà aposti per Tarragona 2017 i fins i tot comercialitzi un dels seus vins amb la imatge dels Jocs”.

Per la seva banda, el president de la Cooperativa Falset Marçà, Ricard Rull, ha destacat que “els Jocs Mediterranis de Tarragona són una gran oportunitat de mostrar al món la riquesa patrimonial, cultural i gastronòmica del nostre territori. Donar suport a un esdeveniment d’aquesta dimensió amb un dels nostres vins més reconeguts, pensem que és la nostra millor manera de recolzar-los”. Les ampolles del vi “Castell de Falset” amb la imatge de Tarragona 2017 començaran a comercialitzar-se a finals d’aquest any.

La Cooperativa Falset Marçà, fundada el 1912 i amb més de 700 socis, produeix i elabora vins de la DO Montsant a la seva Catedral del Vi de Falset i també produeix oli de la DO Siurana.

Sobre la Cooperativa Falset-Marçà

La Cooperativa Falset-Marçà va ser fundada el 1912 i compta amb més de 700 socis cooperativistes. Produeix i elabora vins sota l’empara de la DO Montsant a la Catedral del vi de Falset, un celler modernista obra de Cèsar Martinell. A més també elabora oli de la DO Siurana. Amb un fort arrelament al territori, l’empresa comercialitza els seus vins arreu del món i ha rebut múltiples reconeixements tant nacionals com internacionals.

Amics de Tarragona 2017

El conveni signat amb la Cooperativa Falset Marçà és el quart que suma la categoria Amics de Tarragona 2017, després de les ja signades amb Granja Gaià, Salut i Treball i UTE Urbanització Anella Mediterrània. Aquesta categoria de col·laboració amb els Jocs Mediterranis, Amics de Tarragona 2017, va dirigida únicament a les empreses de la demarcació, i neix amb la voluntat d’enfortir els llaços d’unió entre els Jocs Mediterranis i les empreses del territori.