El Morell es prepara per acollir la 22a Exposició de bolets

Se celebrarà aquest cap de setmana

Per . Actualitzat el

La sala d’actes de l’Ajuntament del Morell serà l’escenari en què, aquest proper cap de setmana, es desenvoluparà la 22a edició de l’Exposició de bolets Vila del Morell. Aquesta proposta cultural i gastronòmica està organitzada per l’entitat Tocats del Bolet, amb la col·laboració de l’Ajuntament, i està plenament arrelada al municipi, a més de constituir una oportunitat única per conèixer l’àmplia varietat micològica que ens envolta.

Com de costum, la mostra oferirà als seus visitants una àmplia i variada col·lecció de bolets, tots ells exposats en reproduccions en miniatura dels seus respectius hàbitats naturals. Cal recordar que l’Exposició de bolets Vila del Morell inclou tant espècies comestibles com no comestibles, a fi que els visitants puguin aprendre a distingir-los.

La mostra obrirà portes el dissabte 22 d’octubre, de les 16 a les 21 hores; i l’endemà diumenge, de 10 a 20 hores. Precisament el diumenge al migdia tindrà lloc un dels moments àlgids de la mostra, com és la tradicional degustació gastronòmica amb els bolets com a ingredient bàsic.

Finalment, aquest cap de setmana dedicat al bolet es completarà a l’exterior de l’Ajuntament amb la instal·lació de diferents punts de venda de productes relacionats amb la micologia.