A la venda les entrades pel Trofeu Internacional de Gimnàstica Rítmica

Es poden adquirir presencialment a les taquilles de la TAP i també a la seva web

Per . Actualitzat el

Les entrades per assistir al Trofeu Internacional de Gimnàstica Rítmica ciutat Tarragona 2017, que se celebrarà el 29 i 30 d’octubre, ja estan disponibles a la web de la Tarraco Arena Plaça (www.tap.cat). També es poden adquirir presencialment a les taquilles de la mateixa instal·lació.

L’entrada, a un preu de 7€ i no numerada, és vàlida per a la jornada de dissabte 29 d’octubre, ja que durant el diumenge tindran lloc les diferents masterclass ofertes per algunes gimnastes de la Real Federación Española de Gimnasia, guanyadores de la medalla de plata als Jocs Olímpics de Rio 2016, i dirigida només a les participants del torneig.

L’adquisició de l’entrada dóna accés a tota la jornada de dissabte, tant al matí com a la tarda. Cal recordar que l’accés per a menors de 5 anys és gratuït i que les participants al Trofeu no han d’adquirir entrada. L’obertura de portes al públic serà a partir de les 8 hores.

Trofeu Internacional de rítmica Tarragona 2017

Els Jocs Mediterranis organitzen per primera vegada el Trofeu Internacional de gimnàstica rítmica Tarragona 2017, obert a totes les categories de conjunts de Copa Catalana, Base, Absolut i Individual masculí de gimnàstica; i que comptarà amb la participació d’integrants de l’equip espanyol de gimnàstica rítmica, qui oferirà una exhibició, el dissabte 29, i una classe magistral de l’equip el diumenge 30 d’octubre. Aquest torneig serà una prova test de cara a l’organització dels Jocs i pretén posar en pràctica tota la operativa d’organització, protocol, comunicació, voluntaris, seguretat, transport i serveis dels Jocs per tal de ser un banc de proves de la cita esportiva del proper any.