Ángel Arenas, nou gerent de Tarragona Turisme

Ho aprovarà el Consell Plenari d’aquest divendres

Per . Actualitzat el

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Tarragona portarà al Consell Plenari de demà divendres 14 d’octubre la proposta de nomenar Ángel Arenas García-Ceca, nou gerent del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.

Segons l’equip de Govern «Ángel Arenas reuneix la titulació, l’aptitud i les condicions específiques adients per desenvolupar la tasca com a gerent del Patronat Municipal de Turisme. El seu perfil professional és idoni per donar continuïtat i per enriquir el model turístic de la nostra ciutat, ja que ha participat a diversos projectes turístics de l’Ajuntament de Tarragona: al Pla de negoci i pla de màrqueting del nou espai Colònia Tàrraco Viva (2012); al Desenvolupament Estratègic de la Marca Tarragona des de l’any 2014 i a l’Anàlisi Estratègic, Intel·ligència de Mercat i Accions, Productes i Pla de Màrqueting (2016) per al Patronat Municipal de Turisme».

«És Llicenciat en Sociologia i Ciències Polítiques per la Universitat Complutense de Madrid. Compta amb vint anys d’experiència al sector privat, des d’on ha col·laborat amb diverses administracions públiques. Té un ampli coneixement de l’àmbit turístic per la seva experiència en estudis de mercat per a diferents empreses del sector i la feina feta en diversos càrrecs directius a l’àrea de Màrqueting, Anàlisi Estratègic i Definició de Producte durant dotze anys a Port Aventura, en col·laboració amb l’Observatori d’Estudis Turístics de la Costa Daurada, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Consorci per a la Millora de la Competitivitat del Turisme i Oci i el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci, entre d’altres».

«Està vinculat a la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona, com a professor associat dels Graus de Turisme i Geografia; Publicitat i Relacions Públiques; Administració i Direcció d’Empreses; i al Màster Oficial en Direcció i Planificació del Turisme».

Polèmica destitució de Carles Sans

Arenas tindrà un rep complicat: satisfer un sector turístic que estava molt a gust amb l’antic gerent Carles Sans. Sans va ser destituït de la pitjor de les maneres per l’equip de Govern que, quan va veure que el sector turístic de la ciutat es posicionava en bloc a favor de Sans, va treure’s de la màniga un informe de l’interventor que notificava irregularitats.