REPSOL entrega 11.781€ a Solc

Els pilots de Repsol de MotoGP i trial van protagonitzar una exhibició solidària, la recaptació de la qual s’ha destinat íntegrament a l’Escola Solc

Per . Actualitzat el

 

El director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, ha fet entrega a la directora i l’equip docent de l’Escola Solc d’educació especial,dels 11.781 euros obtinguts en l’esdeveniment esportiu solidari que vanprotagonitzar els pilots de l’equip Repsol, el passat 30 de setembre a la Tarraco Arena Plaça (TAP) davant 3.927 espectadors.

Els pilots van visitar al setembre aquest centre escolar, que està orientat a la recuperació del nen amb necessitats educatives especials, per conèixer a través dels docents i alumnes, la tasca d’aquesta escola. La directora del centre, Raquel Martínez, ha agraït a Repsol la donació i ha explicat que amb els diners recaptats en l’exhibició, es desenvoluparà el projecte Nous espais, nous aprenentatges, que consisteix en millorar l’acústica del menjador, instal·lar un equip de megafonia per posar música ambiental a les rutines escolars (entrada i sortida, horari de pati, menjador) i crear espais naturals perquè els nens puguin jugar i aprendre.

Per la seva banda, Josep Francesc Font ha destacat la tasca educativa i social del centre i ha emmarcat la iniciativa de Repsol dins el compromís de la companyia amb l’entorn que acull el Complex Industrial de Repsol a Tarragona.