Els Teatres de Tarragona entren a la tardor

La programació presenta 26 espectacles de diferents gèneres escènics i per a tots els públics

Per . Actualitzat el

Un any més arriba la programació de tardor dels Teatres de Tarragona. I ho fa ofertant, una vegada més, diferents gèneres escènics com són el propi teatre, la dansa, la música i la màgia, entre d’altres. La presentació que ha dut a terme aquest matí el conseller de cultura de l’Ajuntament, Josep Maria Prats, abarca tota la tardor i principis de l’hivern, amb els espectacles nadalencs i entrada del nou any, com ja ve sent habitual. Després de l’èxit assolit en la Temporada d’Estiu amb la nova proposta de Festival i amb més de 15.000 espectadors i les bones crítiques rebudes tan de públic com dels mitjans de comunicació, pel fet de respondre a totes les necessitats i gustos, així com a diferents espais recuperats, com el Pla de la Seu.

Ara engega la tardor presentant avui nova temporada amb 26 espectacles programats, amb peces teatrals destacades dins el panorama teatral català del moment, com l’Avar de Molière amb Joan Pera; Caiguts del cel amb Emma Vilarasau i Jordi Bosch; Avui no sopem amb Jordi Banacolocha o El bon pare amb Lluís Soler. I una vegada més se sumen a la programació professional espectacles produïts al territori per gent del territori, i en aquesta temporada encara més nombrós donats els espectacles ja tradicionals de Nadal com Els Pastorets o els diferents concerts ja tan esperats per aquestes dates, també hi haurà les propostes de TeclaSmit amb un homenatge a Olga Xirinacs, o l’altre homenatge, aquest a Pau Casals a càrrec de Camera Musicae; així com el concert del 50è aniversari de l’Hospital Joan XXIII a càrrec de la Jove Orquestra Intercomarcal, entre moltes d’altres propostes.

Pel que fa a la resta de gèneres artístics, també trobem espectacles de diferent format com els familiars, de dansa com El trencanous de la mà d’Artemis; la màgia de Mag Gerard o les bombolles de Pep Bou, així com l’esperada òpera de la temporada, que per aquesta ocasió serà Don Giovanni o la nova producció de Metròpera, Lo Speziale o el meravellós circ de Rhum i Cia.

Les entrades es posen a la venda per internet i a les taquilles del Teatre Metropol el proper dijous 20 d’octubre. Més informació: teatres.tarragona.cat