La Fira de Santa Teresa del Vendrell aposta pels productes de proximitat

La Fira és el gran aparador del Vendrell, el lloc on s’interrelacionen els diferents àmbits i sectors

Per . Actualitzat el

El Vendrell es prepara per viure, un any més, la seva fira multisectorial, la de Santa Teresa, que vol ser  un aparador i una plataforma per promocionar els productes i serveis locals i generar un important moviment en l’economia local gràcies al destacable flux de visitants que cada any omplen el recinte firal situat en diferents punts del municipi. Aquest any, el certamen tindrà lloc del 14 al 16 d’octubre.

Durant aquests dos dies el centre de la vila es  tornarà a omplir d’espais expositius, que estaran organitzats per diferents sectors. Aquest any s’amplia a nous àmbits per donar espai a la diversitat d’activitats econòmiques: des de l’agricultura ecològica i productes km 0, fins a la robòtica i videojocs, i també per tenir una finestra oberta al passat, amb l’espai de recreació la Fira d’Abans ambientat al segle XIX, i alhora donar cabuda a les últimes tendències de consum com el Do it yourself.

Espais
El format multisectorial fa que hi hagi diferents espais firals. Així, la Rambla del Vendrell acollirà els estands multisectorials, la zona gastronòmica i de tastos i el sector tecnològic. La plaça Nova serà l’escenari de la fira Handmade, una novetat d’enguany que convida a aprendre tècniques de patchwork, de restauració, d’scrap, de mix media, de joieria artística, de rebosteria i de cuina, etc., mitjançant diferents activitats tant per a adults com per a infants.

El carrer Dr. Robert serà l’escenari de la Fira d’abans, una mostra d’oficis antics, la granja d’animals, parades artesanals, exposició de carros antics i escenificacions teatrals que permetran endinsar-se en els orígens històrics de la Fira de Santa Teresa.

Finalment,  el carrer Cafès es convertirà en el Carrer de l’Art (parades d’artesania); l’aparcament del Puig acollirà l’espectacle de trial i l’aparcament de l’avinguda del Camp d’Esports s’instal·laran les atraccions a partir  de les 5 de la tarda.

Tota la informació es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament del Vendrell www.elvendrell.net