Els cracs de la Lliga compren la roba a un negoci familiar de Tarragona

L’establiment familiar Blue Denim subministra roba a figures com Messi, Suárez i Neymar

Per . Actualitzat el

Extraordinària història d’emprenedoria a Tarragona. El negoci familiar Blue Denim Tarragona, dedicat des de fa més de tres dècades a la venda de roba esportiva per a home, s’ha convertit en un referent per a bona part dels cracs de la Lliga professional de futbol i d’altres campionats europeus. Des del seu establiment ubicat al número 8 del carrer Torres Jordi, els dos Fernando Gutiérrez propietaris del negoci, pare i fill, venen roba directament a figures del futbol mundial com ara Messi, Neymar, Luis Suárez, Iniesta, Kiko Casilla, Carvajal… la llista de clients il·lustres dins del món del futbol és llarguíssima. I tot gràcies a les xarxes socials, per les quals va apostar Fernando Gutiérrez fill ara fa uns tres anys.

«Tot va començar ara fa uns tres anys, quan vaig convèncer el meu pare de crear un compte d’Instagram, de Facebook i de Twitter per publicar fotografies de les nostres peces de roba i també per crear una botiga on-line», diu Fernando Gutiérrez fill. «Des d’aleshores tot ha anat molt ràpid. Vaig començar a penjar fotos i alguns jugadors van començar a seguir-nos i a demanar productes. Recordo que un dels primers que va trucar a la botiga va ser Javier Varas, que llavors era porter del Sevilla. Ara és porter de Las Palmas. A partir d’aquí va córrer la veu i vaig començar a fer una xarxa de clients, futbolistes professionals, que ara representen en 70% de les vendes totals que fem a Blue Denim Tarragona. Ha estat un boom».

Les xarxes socials de Blue Denim  Tarragona estan plenes de fotografies de figures del futbol mundial que són clients d’aquesta botiga de Tarragona. Alguns, com el porter del Madrid Kiko Casilla,  natural d’Alcover, aprofita sovint les seves visites a la família per anar també a la botiga. La majoria de productes s’envien per missatgeria. «Tractem igual tots els clients. És cert que algunes vegades, si el client està a prop, com ara els jugadors de clubs de Catalunya, em desplaço personalment fins al club per portar els encàrrecs». És habitual, doncs, veure el Fernando a la ciutat esportiva del Barça portant roba als seus clients. El propietari de Blue Denim Tarragona ha arribat a conèixer personalment figures com Messi, Neymar i Luis Suárez, «amb qui tinc una molt bona relació». De fet, els jugadors es comuniquem amb ell directament a través de watsap per fer els encàrrecs. «Són gent jove amb diners, però en general són gent molt normal. Jo els tracto igual que tracto els meus amics o els pares de l’escola de la meva filla, per exemple». Fernando diu que «els jugadors volen coses exclusives, no sempre necessàriament cares, però que siguin diferents. També es deixen aconsellar per les meves recomanacions». Per tant, des de Blue Denim Tarragona també es crea tendència en referents per a la joventut com són els cracs del futbol mundial, ja que també es ven roba a jugadors d’Alemanya, Grècia, Itàlia i Anglaterra.

Fernando diu que els seus proveïdors de roba «al·lucinen quan veuen Luis Suárez o Neymar fent-se fotos amb la seva roba». El negoci va bé i les perspectives són optimistes. Felicitats.

Un negoci familiar de 35 anys que ha crescut gràcies a Internet

La botiga Blue Denim Tarragona va ser fundada per Fernando Gutiérrez (pare) fa uns 35 anys. Després d’ocupar diversos locals a la ciutat, des de fa uns anys es troba al carrer Torres Jordi número 8, cantonada amb Pere Martell. Ara la botiga està regentada pel mateix Fernando i el seu fill, que és qui s’encarrega més de la venda on-line i el que ha aconseguit crear una xarxa de clients famosos del món del futbol. La botiga està especialitzada en roba esportiva i informal per a home. Per les característiques dels seus productes, Blue Denim Tarragona és molt coneguda entre els jugadors del futbol de Nàstic, que són assidus a l’establiment, així com d’altres clubs esportius del territori.

ney

 

messiiniesta