L’empresa Deloitte contribueix a la recuperació i millora de la finca Canyadell

Uns 180 professionals de la companyia van participar en el condicionalment de l’entorn per obrir-lo al públic en els propers mesos

Per . Actualitzat el

Deloitte, firma líder de serveis professionals a Espanya, en una acció del seu programa de Responsabilitat Social Corporativa va reunir el passat dijous 22 de setembre a la finca Canyadell (l’antic càmping dels Alemanys) a 180 directius i directives d’Aragó, Catalunya i Balears per tal de contribuir a la recuperació i millora d’aquest espai d’Altafulla, custodiat per l’entitat conservacionista Gepec on hi desenvolupa tasques d’educació ambiental i de manteniment de la finca.

Els 180 professionals van desenvolupar tasques de neteja del bosc, poda de l’arbrat, pintat de murals, construcció de murs de pedra seca i un hivernacle, entre d’altres feines a fi i efecte de proveir l’espai d’elements de mobiliari urbà, taules de pícnic, font, entre d’altres. Segons Jaume Buxó, soci responsable de Deloitte a Catalunya, Aragó, Balears i Andorra, “som conscients de l’impacte positiu que les nostres capacitats poden tenir en el nostre entorn i, a més, amb la nostra acció social pretenem donar resposta a moltes de les inquietuds que tenim les persones que formem la firma”.

Aquesta iniciativa neix d’una proposta de l’entitat Gepec a l’Ajuntament d’Altafulla, qui va veure l’oportunitat de donar una forta empenta al condicionament d’aquest entorn natural i públic per tal de posar-lo en valor i a l’abast de tothom.

Està previst que properament es desenvolupi una jornada de portes obertes i altres activitats durant la festa major amb la finalitat que els vilatans i vilatanes coneguin i puguin gaudir d’aquest nou espai municipal.