Comencen les obres de la passarel·la Port-Ciutat

S’ha iniciat el transplantament de les 9 palmeres washingtònies que estan afectades per la construcció d’aquest nou equipament

Per . Actualitzat el

Avui s’ha iniciat, en el marc de les obres de la construcció de la passarel·la Port-Ciutat, el trasplantament de les 9 palmeres washingtònies que estan afectades per la construcció d’aquest nou equipament. Aquestes palmeres estan ubicades al final del vial Bryant i es trasplantaran a la zona d’activitats del Passeig Marítim del Miracle. La previsió de la durada d’aquests treballs de trasplantament és de dos dies.

La construcció de la passarel·la té un termini de execució de 15 mesos per un import de 1.524.042,51 euros (+IVA). L’empresa adjudicatària és Vias y Construcciones S.A.

La passarel·la connectarà el centre de la ciutat amb el passeig marítim i la zona del Port de Tarragona que tindrà 300 metres de longitud, salvarà una altura de 17 metres i permetrà fer el recorregut en vuit minuts, aproximadament.