Diada de Santa Tecla històrica per a la Jove de Tarragona

Per . Actualitzat el

Diada de Santa Tecla amb regust divers per a les colles de la ciutat de Tarragona aquest migdia a la plaça de la Font plena com un ou. La Jove ha estat la que ha sortit més ben parada després d’haver coronat per primera vegada en la seva història el 3 de 9 amb folre i l’agulla. Els castellers de Sant Pere i Sant Pau, de la seva banda, també han culminat una bona actuació amb una nova clàssica de vuit. Els Xiquets de Tarragona, que s’havien proposat repetir els resultats del passat diumenge però descarregant tots els castells, han vist trencades les seves perspectives després d’una mala caiguda del 3d9f que ha provocat baixes per a les següents construccions. Les baixes provocades per la caiguda i les que la colla del carrer Santa Anna portava acumulades de les diades passades han fet rebaixar els objectius, apostant per castells de 8.

La diada d’avui serà recordada per sempre per la Jove de Tarragona, que ha aconseguit superar novament el llistó del 5 de 9 amb folre en primera ronda, ha carregat el 3 de 9 amb folre i agulla en la segona i ha tancat la seva actuació amb un nou 9de8 gairebé perfecte.