ENDESA acusada de fer un mal ús dels expedients disciplinaris

Treballadors de l’empresa es concentren a Tarragona per demanar la readmissió d’un company

Per . Actualitzat el

Treballadors d’ENDESA a Tarragona, s’han concentrat a l’entrada del seu centre de treball com a acte de protesta per l’acomiadament «injustificat i arbitrari d’un treballador». El comitè d’empresa de Tarragona, denuncia que «la Direcció del Grup està utilitzant l’eina de l’acomiadament, per resoldre els últims expedients disciplinaris oberts a diferents treballadors». Així mateix, considera que «les mesures disciplinàries adoptades són totalment desproporcionades als fets denunciats, sense que en cap moment quedi acreditada la culpabilitat dels treballadors als quals s’ha obert expedient», per això ha demanat la readmissió immediata del treballador afectat. El comitè, no descarta més mobilitzacions, fins i tot a nivell territorial i estatal, per intentar convèncer a l’empresa que reconsideri la política disciplinària cap als seus treballadors.