Vila-seca, vila florida

El municipi rep la màxima distinció en el certamen Viles Florides de Catalunya

Per . Actualitzat el

Vila-seca ha estat guardonada recentment amb una nova distinció al certamen Viles Florides que enguany s’ha celebrat a Olot. La regidora de Serveis al Territori, Manuela Moya, va recollir les quatre Flors d’Honor, màxima distinció que també van rebre els municipis de Bagergue, Figueres, Mollet del Vallès i Olot.

Aquests cinc municipis catalans han estat reconeguts amb el premi quatre Flors d’Honor en un certamen on també es va valorar el foment dels espais verds en un total de 86 municipis de Catalunya.

El premi rebut per Vila-seca és un reconeixement a l’aposta del municipi per la recuperació de grans espais com ara el Parc de la Torre d’en Dolça, la zona del litoral amb el Parc del Pinar de Perruquet i la Sèquia Major i valora, alhora, la cura de les seves rotondes i zones verdes i la campanya Flors pel Centre, impulsada per l’ajuntament fa dos anys.

L’entrega dels reconeixements Viles Florides 2016, que va reunir més de 250 persones, va ser presidida per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret.

Amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme, Viles Florides és un moviment impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya per fomentar la millora dels espais verds a tots els nivells, des de les grans infraestructures publiques o privades, fins als espais d’àmbit particular. La Flor d’Honor s’atorga a aquells municipis que destaquin pel seu compromís amb els espais verds i la cura del medi ambient.