Puigdemont lliurarà els Premis a la Internacionalització de la Cambra

Celler Sort del Castell, Elix Polymers i PortAventura seran les guardonades en l’acte que es durà a terme el dia 15 de setembre

Per . Actualitzat el

El president Carles Puigdemont serà enguany el convidat d’honor a l’acte de lliurament dels Premis a la Internacionalització de les Empreses que, anualment, atorga la Cambra de Tarragona a aquelles firmes que s’han distingit en l’àmbit del comerç exterior. La cerimònia tindrà lloc el 15 de setembre a les 19 hores a la Sala d’Actes del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona i és previst que aplegui els principals representants socials, econòmics i, sobretot, empresarials de les comarques de Tarragona.

Celler Sort del Castell (Premi al Creixement Internacional), Elix Polymers (Premi a la Trajectòria Internacional) i PortAventura World Parks & Resort (Premi a la Projecció Internacional de Tarragona) seran les empreses distingides
L’acte tindrà dos moments ben diferenciats: la cerimònia de lliurament de premis i parlaments i el de networking amb degustació de vermut Yzaguirre i còctel de cortesia. Per accedir a l’acte de lliurament dels Premis a la Internacionalització és imprescindible confirmació d’assistència a nsilvestre@cambratgn.org.

Cal recordar que la Cambra de Comerç de Tarragona és un referent pel que fa al foment de la internacionalització, sobretot pel seu coneixement i experiència en els mercats subsaharians, per la qual cosa cada cop més empreses de l’Estat escullen la corporació tarragonina per créixer en aquells destins. Només enguany s’organitzaran onze missions empresarials; deu al continent africà i una a Àsia.

Qui és Celler Sort del Castell

Celler Sort del Castell, més conegut pel nom comercial que l’ha acompanyat des de la seva fundació l’any 1884: Vermut Yzaguirre, es dedica a comercialitzar productes agroalimentaris, com vermuts i vins dolços, com a principals protagonistes.
L’element diferenciador de Celler Sort del Castell és que ha sabut mantenir la qualitat del sistema d’elaboració tradicional sense renunciar a la modernitat d’unes instal·lacions al Morell perfectament adaptades a les necessitats del segle XXI.
Amb una producció anual de tres milions i mig de litres de vermut, més d’un milió de litres de sangria i uns 300.000 litres de vins dolços, l’empresa ha diversificat la gamma de productes i marques amb oli i olives, vinagres i fruits secs.
El reconeixement a la seva qualitat es tradueix en la presència a 35 països dels cinc continents i el pes creixent que està assolint al mercat nord-americà. Factura prop de set milions d’euros i dóna feina a 20 persones.

Qui és Elix Polymers

Elix Polymers és un dels fabricants líders de resines d’acrilonitril-butadiè-estirè (ABS, de l’anglès Acrylonitrile-Butadiene-Styrene) i derivats a Europa. Elix Polymers té una àmplia cartera de productes termoplàstics amb aplicació a sectors tant diversos com els de l’automoció, salut, electrodomèstics, dispositius elèctrics i electrònics, béns de consum, edificació i construcció.
L’empresa de la Canonja disposa de les certificacions ISO 9001, ISO 14001 i ISO 50001. La seva estratègia es basa en criteris d’innovació responsable, protecció del medi ambient i la salut.
Elix Polymers té relacions comercials amb clients de 40 països i una àmplia xarxa d’agents de vendes i distribuïdors d’àmbit mundial. L’empresa exporta el 90 per cent de la seva producció majoritàriament a Europa i, com a estratègia d’internacionalització, acaba de crear una nova filial, Elix Polymers Americas LLC, per créixer a Estats Units, Mèxic i Canadà.
Amb una facturació de 183,3 milions d’euros dóna feina a 250 persones.

Qui és PortAventura World Parks & Resort

PortAventura World és actualment una de les destinacions de vacances i lleure familiar més importants d’Europa. Al llarg dels seus 20 anys d’història ha rebut més de 65 milions de visites, consolidant-se com una de les primeres marques turístiques de Catalunya i Espanya. El resort, situat a la Costa Daurada, consta de cinc hotels temàtics, centre de convencions i dos parcs temàtics de referència: PortAventura Park i Caribe Aquatic Park. La companyia és un motor empresarial clau per a Catalunya amb més de 3.000 llocs de treball directes i uns 5.000 d’indirectes.
El resort està construint actualment el projecte més ambiciós de la seva història: un tercer parc temàtic de més de 60.000 metres quadrats dedicat a la mítica firma automobilística Ferrari que inclourà noves atraccions de referència, entre les quals destacarà la muntanya russa més alta d’Europa amb 112 metres d’alçada. Ferrari Land s’inaugurarà el 7 d’abril de 2017.