La festa major arriba a la residència Santa Tecla-Llevant

El Ball de Diables Petit i l’Aligueta de Tarragona visiten als residents del complex sociosanitari de Santa Tecla-Llevant

Per . Actualitzat el

El Ball de Diables Petit i l’Aligueta de Tarragona van començar a obrir boca de cara a Santa Tecla oferint el passat dissabte una actuació molt especial als residents del complex sociosanitari de Santa Tecla-Llevant, situat a la vall de l’Arrabassada. El petits diables van oferir una mostra del Ball Parlat i van fer les delícies del seu públic, que va aplaudir molt l’actuació. També l’Aligueta es va voler lluir mostrant alguns dels balls que la caracteritzen, especialment tenint en compte que el complex de Llevant és la seva casa durant la resta de l’any. Amb aquesta iniciativa es vol acostar l’alegria de la festa major als residents del complex que, sovint per motius de salut i de mobilitat, no poden desplaçar-se.