Creuers, pas a pas

Per . Actualitzat el

Ara fa un parell de setmanes el Port de Tarragona s’estrenava com a base de creuers amb el Viking Sea, una embarcació de luxe de mida mitjana gestionada per Costa Cruceros que ha decidit establir la seva operativa al nostre litoral com a inici i destinació final dels seus trajectes pel Mediterrani. A aquesta bona notícia, que no és importantíssima des del punt de vista quantitatiu però sí des del qualitatiu quan parlem d’un port que fa pocs anys que s’ha interessat pel competitiu món dels creuers, cal afegir-ne ara una de nova. La mateixa operadora turística Costa Cruceros ha anunciat que l’estiu vinent un segon creuer, el Costa NeoRiviera, amb capacitat per a més de 1.700 passatgers, també tindrà la seva base operativa a casa nostra. El nou producte de la coneguda marca de creuers sortirà cada divendres a partir del juny de 2017 des de la costa de Tarragona i, en un trajecte de vuit dies per la Mediterrània, farà escala als ports de Savona, Sardenya, Menorca, Eivissa, Formentera i Palma de Mallorca.

Lluny queden encara els 40.000 creueristes l’any que el Port de Tarragona aspira aconseguir algun dia gràcies a la projecció internacional de la marca Tarragona Costa Daurada Cruise Port, però és gratificant veure com, pas a pas, es va complint l’objectiu de situar la Costa Daurada i els seus atractius dins del panorama dels creuers. Només cal preguntar-se per què no es va començar abans.