PortAventura World, el millor parc d’Europa

El Premi, que lliura Travel Bulletin, distingeix l’excel·lència i suposa un reconeixement de la indústria turística del Regne Unit

Per . Actualitzat el

Port Aventura World

PortAventura World Parks & Resort ha estat distingit amb el guardó al millor parc temàtic d’Europa en l’edició 2016 dels ‘Travel Bulletin Star Awards‘, celebrats el passat 5 de setembre a Londres.
Travel Bulletin és un grup de comunicació especialitzat en màrqueting, informació i promoció del turisme, els premis del qual es troben entre els més prestigiosos del sector en el Regne Unit. Amb ells es reconeix la labor de les companyies de la mà de les mateixes agències de viatges, a través d’una enquesta realitzada als agents de viatges, per la qual cosa tenen un important significat, ja que suposen un especial reconeixement per part del sector al país.

Aquest reconeixement situa PortAventura World entre les millors destinacions d’oci familiar d’Europa gràcies a un parc temàtic (PortAventura Park) i un parc aquàtic (PortAventura Carib Aquatic Park) amb una oferta d’atraccions de referència mundial, així com una oferta hotelera de 2.100 habitacions distribuïdes en 5 hotels temàtics i una proposta de restauració i espectacles única.