ERC proposa una gestió pública de l’Anella Mediterrània

La proposta cobriria la necessitat d’accés a equipaments dels clubs d’esport base i asseguraria una bona gestió econòmica

Per . Actualitzat el

El grup municipal d’ERC-MES-MDC aposta per buscar una fórmula alternativa a la que proposa l’equip de Ballesteros per tal de gestionar els equipaments de l’Anella Mediterrània, instaurant una gestió i direcció pública d’aquest espai. Els republicans defensen una fórmula de gestió basada en la cooperació entre el Patronat Municipal d’Esports i una empresa municipal que, apunten, podria ser l’Empresa Municipal de Desenvolupament Econòmic. La proposta de gestió que traslladaran a l’equip de govern inclou una gestió conjunta dels equipaments esportius de l’Anella i dels diferents camps de futbol municipals disseminats per la ciutat.

 

Tenim un teixit d’entitats esportives molt dens que necessiten instal·lacions, un esport base en creixement i ebullició i un Patronat Municipal d’Esports amb experiència suficient per assumir aquest repte’ assegura el portaveu republicà Pau Ricomà qui afegeix que ‘amb aquesta gestió es cobririen les necessitats esportives dels tarragonins i es reforçaria el Patronat Municipal d’Esports enlloc d’afeblir-lo amb propostes com la de Santa Gadea’. El portaveu republicà remarca també que no es pot perdre de vista que la zona esportiva de Ponent està en un lloc de gran potencial comercial i lúdic i l’empresa municipal que participés de la gestió podria encarregar-se d’explotar els ingressos comercials que es puguin obtenir per altres vies. En aquesta explotació comercial també hi podrien intervenir agents privats si aportessin coneixement i asseguressin ingressos fixes. ‘L’objectiu és clar: fer una bona gestió econòmica que permetés reduir el dèficit municipal i facilitar als clubs d’esport base l’accés als equipaments que necessiten’ afirma Ricomà.

 

Des d’ERC-MES-MDC emplacen l’alcalde a escoltar la seva proposta perquè diuen estar convençuts que ‘hi ha alternatives a la proposta de Santa Gadea, lluny dels típics pelotazos ibèrics de la dreta espanyola’.