Leticia Sabater torna a Tarragona

L’AV Barri del Port i alguns establiments de la zona organitzen una revetlla popular amb festa ‘friendly’ prèvia a Santa Tecla

Per . Actualitzat el

La part baixa de Tarragona vol recuperar el dinamisme d’anys passats i està disposada a posar el seu granet de sorra en el marc dels actes previs a la festivitat de Santa Tecla. L’Associació de Veïns del Barri del Port, juntament amb els establiments Premium, la Llar del Pernil, La Murga i Els Arcs –tots situats a la zona del carrer dels Rebolledo–, han organitzat per aquest dissabte al vespre la Kukitecla, una revetlla popular oberta a tothom i una festa ‘friendly’ que comptarà amb l’actuació destacada de Leticia Sabater, entre altres artistes i discjòqueis.

La festa a l’aire lliure, a càrrec de l’empresa tarragonina Kuki Events i el local Premium, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns Barri del Port, la Llar del Pernil, la Murga i Els Arcs, començarà a partir de les set de la tarda amb una revetlla popular oberta a tothom. El carrer dels Rebolledo estarà tallat al trànsit fins ben entrada la nit i el públic podrà gaudir de música en directe, de discjòqueis i, cap al tard, d’actuacions d’artistes que han triomfat a les xarxes socials com Pupi Poisson i Leticia Sabater, que aquest estiu ha triomfat amb el seu hilarant tema Salchipapa. Cadascun dels establiments col·laboradors de la festa instal·laran barres de bar al carrer per tal que el públic assistent pugui consumir beguda i sopar a preus econòmics durant les actuacions. La festa, d’accés gratuït, es desenvoluparà al carrer dels Rebolledo fins a les dues de la matinada. A partir d’aquesta hora la festa continuarà dins del local Premium fins a les sis de la matinada.

Per accedir al local sí que és necessari adquirir una entrada (venda anticipada a www.kukifriendly.com o a les portes del local la mateixa nit) per qüestions d’aforament i seguretat. La Kukitecla no forma part del programa de festes oficial de l’Ajuntament de Tarragona.