Els tarragonins Toro Advertising entre les millors empreses del món de màrqueting de resultats

Ha estat nominada al Top 20 del Performance Marketing Blue Book

Per . Actualitzat el

Toro Advertising, empresa tarragonina dedicada al màrqueting digital, ha estat nominada a entrar en el rànquing de les 20 millors companyies de màrqueting de resultats que reconeix anualment el Performance Marketing Blue Book, propietat de la corporació nord-americana mThink LLC. Dins de les dues categories que reconeix aquest rànquing, empreses de màrqueting de resultats i grans portals de comerç electrònic, es troben gegants com Amazon, Ebay, Rakuten, Matomy o Zanox. Aquest rànquing és reconegut com el més prestigiós del sector a nivell mundial gràcies a la recerca totalment independent que realitza de les empreses dedicades a aquest tipus de màrqueting online.

El màrqueting de resultats o performance màrqueting és el principal negoci de Toro Advertising, una jove empresa nascuda el 2012 que actualment dóna feina a 12 empleats a les seves instal·lacions de l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona). El màrqueting de resultats és una disciplina del màrqueting digital on l’anunciant només paga pels resultats aconseguits. En altres paraules, el client només remunera a l’empresa de màrqueting de resultats contractada quan aquesta aconsegueix complir els objectius prèviament pactats (per exemple, que els possibles clients emplenin un formulari, se subscriguin a un servei, comprin un producte, es registrin a una web, etc). Per això, a través de la seva plataforma tecnològica, Toro Advertising aconsegueix tràfic a internet, procedent de fonts com ara webs, blogs, xarxes socials, etc. (posteriorment remunera a aquestes fonts amb un percentatge del seu benefici per cada conversió aconseguida) i dirigeix aquest tràfic a les campanyes que sol·liciten els seus clients. Finalment, cobra una comissió si s’aconsegueix l’objectiu pactat (per exemple, una venda o que s’empleni un formulari).

Toro Advertising treballa a nivell mundial amb clients i fonts de tràfic de més de 90 països, sobretot a l’Àsia, Amèrica i Europa. Les seves campanyes publicitàries inclouen contingut mòbil, enquestes, assegurances de salut, serveis de dating, etcètera, per a clients com Edarling, Adeslas, OCU, Sanitas, Trivago, William Hill o Ashley Madison.

La companyia pertany des de 2015 a Barcelona Tech City, una associació empresarial que alberga tot tipus d’empreses del negoci digital i tecnològic amb seu a Barcelona o els seus voltants. Pertanyen a aquesta associació Wallapop, Edreams, Softonic o Trovit, entre d’altres.

Top 20 del Performance Marketing Blue Book

El Top 20 del Performance Marketing Blue Book és un rànquing que publica anualment l’empresa nord-americana mThink LLC. Aquest serveix de referència a les parts principals de la indústria del màrqueting digital: anunciants, editors i xarxes. Es publica en dues categories, els Top 20 de les xarxes de CPA (o de màrqueting de resultats), a la qual opta Toro Advertising, i els Top 20 de CPS (grans portals de comerç electrònic). Les grans companyies del sector són principalment dels Estats Units i Israel. Al Top 20 de màrqueting de resultats es troben empreses com Maxbounty, Peerfly o Matomy (aquesta última cotitza al mercat de valors Nasdaq). Al Top 20 de grans portals de comerç electrònic estan Ebay, Amazon o Rakuten, entre d’altres.

MThink LLC nomena de forma totalment independent a les empreses que considera més rellevants del sector perquè optin a entrar al seu Top 20. Només unes 100 corporacions de tot el món, entre les quals no sol haver-hi gairebé cap europea, són nominades. Posteriorment, s’inicia un procés basat en la recerca que inclou un estudi a través d’enquestes a més de 20.000 editors en línia i anunciants de tot el món.

Sobre Toro Advertising

Toro Advertising és una empresa fundada el 2012 pel programador informàtic José M. Chacón i l’economista Javier Chacón, amb seu a l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona). Actualment compta amb una plantilla de 12 treballadors.

La seva principal activitat és el màrqueting de resultats. Treballa amb afiliats i anunciants a més de 90 països i les seves campanyes publicitàries inclouen contingut mòbil, enquestes, educació, serveis de dating i molt més. La seva xarxa global arriba a més de 60 mil milions d’impressions al mes als principals països del món, principalment Europa, Àsia i Amèrica.

Per a més informació sobre la companyia, consulta la web: www.toroadvertising.com